Svédmasszázs

Bejelentkezés:30/428 2055, Balázs Katalin
A svédmasszáz relaxál és oldja a feszültséget és segít az alvászavarok leküzdésében, sőt  bizonyos típusú fájdalmak csökkentésében is kiválóan alkalmas. Nem csak lelki, de olyan szervi problémákkal is segítséget nyújt, mint például a magas vérnyomás, emésztési zavarok, gerincbántalmak, szívpanaszok ,és légzőszervi problémák , felgyorsítja a sérülések utáni felépülést. Mindenek előtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását.

A masszőr: simító, dörzsölő,rezegtető és gyúró mozdulatokkal frissíti fel a testet. A svédmasszázs előnye, hogy lágy, lazító mozdulatokat is tartalmaz , így nem csak az izmokkal foglalkozik. Igazi ellazulást képes adni a megfáradt testnek-léleknek egyaránt.
Öt fő masszázsfogással dolgozik a masszőr. A simításokat használva segíti elő a testi ellazulást. A mélysimítások a vérkeringést és a testnedvek keringését segítik. A gyúrás fajták ellazítják az izmokat, és segítik a vérkeringést.

Ha igazán értékes masszázst szeretne, akkor minimum 45 perces kényeztetésben részesítse a testét, de a 60  perces az igazi.
Az igazi masszázs  fájdalommentes, felüdítő, és feltöltő hatású kell legyen. Önfeledten adja át magát az élvezetnek,ne gondoljon a munkára, és a napi problémákat zárja ki a gondolataikból.

A masszázs egy olyan kikapcsolódás, amely az egészségünket is erősíti.
 
Vissza
/\

Bejelentkezés: +3630 428 2055
ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

*