Sportmasszázs

Bejelentkezés:30/428 2055, Balázs Katalin
A kezelés időtartama: 60 vagy 90 perc

A sportmasszázs a svédmasszázsban használatos fogásokat veszi alapul,viszont sokkal erőteljesebb, intenzívebb annál. A sportmasszázs során nem csak  a felszíni szöveteket, izomzatot dolgozzuk meg, hanem  a mélyebb rétegeket, mélyizomzatot is. A masszázs egyszerre élénkít és ellazít. Csökkenti az esetleges sérűlések lehetőségét, hiszen  a rendszeres masszázsnak köszönhetően az izomzat regenerálódó és ellenálló képessége fokozottan nő, nem beszélve a teljesítményről.

A megfelelően és rendszeresen végzett sportmasszázs  az izom teljesítőképességét többszörösen növeli.

A sporttevékenységek előtti masszázs lényege a feszülő, letapadt, merev,  görcsös izmok felszabadítása,a masszázs során, ez által azok rugalmasabbá, ellenállóbbak,terhelhetőbbek lesznek. A sportolás utáni masszázs pedig hatékonyan képes eltávolítani  az izomban felgyülemlett salakanyagokat,az izomlázért felelős tejsavat .Az eredmény fokozás érdekében érdemes több folyadékot inni a masszázs után,hogy a méreganyagok könnyebben távozzanak a szervezetünkből. Sportmasszázs alkalmával a masszőr különböző izomlazító,regeneráló krémeket,olajokat használ,melyek segítik az izmok bemelegedését, illetve ellazulását, felgyorsítják a vérkeringést,ezáltal pedig  nő az oxigénellátotság .


Kinél alkalmazható?

A sportmasszázst széles  körben alkalmazható, hiszen nem csak az aktív, hivatásos sportolóknál érdemes alkalmazni, hanem a mozgásszegény életmódot folytatóknak egyaránt.
A lemerevedett, kevésbé aktív izomzatnak épp úgy szüksége  lehet a segítségre, mint a megerőltetett igénybe vett testnek .Annak ellenére, hogy a sportmasszázs az aktív sportolók körében elterjedtebb, ezt a masszázs fajtát bárki igénybe veheti.


 
Vissza
/\

Bejelentkezés: +3630 428 2055
ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

*