Kézmasszázs

Bejelentkezés:30/428 2055, Balázs Katalin
Masszázs ideje: 25- 30 perc

Kezünk a testünk tükre.

A legfontosabb, hogy masszázs közben Ön kellemesen érezze magát és pihenni-relaxálni tudjon. Tapasztalatunk, hogy először furcsának érzed a kézmasszázst, de utána egy ellazult és kellemes érzést biztosít.

A kezünk is felfogható testünk tükreként: a kézen is reflexpontok vannak, az emberi anatómia visszatükrözéseként a két kezet összerakva láthatjuk. Ebben az ujjak jelentik a fejrészt, az ujjak alatti párnácskák a vállat, míg a tenyéren a mellkas és a felső has rész zónája található meg. Az alhasi rész pontjai (például a beleké)  a kéz csukló felőli részén van, a medence és a nemi szervek reflexpontjai a csuklón. A legtöbb pont a tenyéren helyezkedik el, normál esetben mindkét kézen. Néha azonban csak az egyiken, így például az epehólyag és a máj csak a jobb kézen található meg. Tehát a kéz is megmutatja ilyen állapotban van a szervezetünk.Miért hasznos a kézmasszázs?

Kezünket minden nap, minden órában használjuk. A kéz reflexzónáinak masszírozása egyszerű és igen hatásos módszer számos fájdalommal járó állapotra, illetve hétköznapi panasz esetén. És ezt a terápiát viszonylag rövid idő alatt bárki megtanulhatja és önmaga is alkalmazhatja.

A kezünkön olyan pontok találhatók, amelyek kapcsolatban állnak különféle szerveinkkel, ízületeinkkel, a gerincünkkel, a nyirokrendszerünkkel, de még az agyunkkal is. A kézmasszázs segítségével enyhíthetők a fájdalmak és csökkenthető a stressz. A legmegdöbbentőbb pedig az, hogy az eredmény szinte azonnal észlelhető.
Általában csak arra vagyunk kíváncsiak, mire tudjuk használni a kezünket: kicsavarni a csavart, megírni a levelet, kivasalni az inget. Ám mindezen rutinfeladatok mögött ott rejtőzik tapintó- és fogószerveink mesteri teljesítménye. Éppen ezért érdemes több figyelmet szentelni ennek a testrészünknek, amely képes helyettesíteni a beszédet és képes érzéseket közvetíteni. Valamint azzal is érdemes tisztában lennünk, hogy a kezünk képes egészségi állapotunkat is befolyásolni, mert minden egyes szervnek megvan a megfelelő területe a kezünkön, a szívnek vagy a vesének éppúgy, mint a nemi szerveknek vagy a gerincnek. 
Testünk valamennyi folyamata kölcsönös kapcsolatban áll a reflexpontokkal, ha valamelyik szervnél betegség vagy túlterheltség áll fenn, akkor a kéz jelez: megkeményedik az adott ponton, piros lesz, megduzzad vagy fáj. Ekkor jut szerephez a kézreflexzóna-masszázs. Segítségével serkenthetjük a vérellátást és a nyirokáramlást, megtisztíthatjuk a légutakat, megszabadíthatjuk a gerincet és az ízületeket a blokkoktól. Valamint nem utolsó sorban a kézmasszázs javítja a vérkeringést, javítja a sejtközti állományt, megújítja a és serkenti a kéz bőr tónusát, rugalmasságát és természetes szépséget ad!


Hogyan végzem a masszázst?

A kedves vendégem kezet mos, majd kényelmesen elhelyezkedik a masszázságyon vagy a masszázs székbe. Mielőtt elkezdem a masszázst, a kezét bekenem krémmel, ami segíti a masszázs hatékonyságát, kellemesebbé teszi az érzetet masszázs alatt.
Vissza
/\

Bejelentkezés: +3630 428 2055
ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

*