Healthy life csomag 🌼

Bejelentkezés:30/428 2055, Balázs Katalin
A masszázs időtartama: 145 perc

 
60 perc Gyógynövény-olajos masszázs
60 perc Frissítő thai talpmasszázs
25 perc Age Attraction bőrfeszesítő arckezelés
Ajándékozza meg Édesanyját egy kis gondoskodással!
 

Gyógynövény-olajos masszázs

A masszázs időtartama: 60 perc
A gyógynövényolajos masszázs  speciális masszázsfogásokra,  illetve a gondosan összeválogatott gyógynövényekre és a növényekből sajtolt olajra alapoz. A kellemesen melegitett olaj hatására,a masszázs egy nagyon kellemes ,ellazult állapotot hoz létre. A meleg hatására kitágulnak a bőr pórusai, a melegen keresztül gyógynövényes pára ,majd később az olaj a bőr mélyebb rétegeibe is be tud hatolni,mindemellett pedig a meleg okozta izzadás következtében méregtelenítik a szervezetet. A gyógynövény molekulák a belélegzett párán keresztül a tüdőbe jutva,szintén képesek felszívódni és ott kifejteni jótékony hatásukat.
A meleg olajban található gyógynövényekből felszabaduló  hatóanyagok , és az olaj rendkívül pozitív hatással van a megfeszült izomzatra,merev  ízületekre,a bőrre, a keringésre,közben  biztosítja  az elmélyíti a   relaxált állapotot,jó közérzetet,és a kiegyensúlyozottságot.

Jótékony hatása: mély relaxáció , oldja a feszültséget ,és a szorongást, enyhíti a migrénes fejfájást, javítja a vér és nyirokrendszert,stimulálja a belső szervek működését,megnyugtatja a fájó izomzatot,enyhíti az egyéb fájdalmakat a testben,oldja az ízületi merevséget,csökkenti a duzzanatokat.

 

Frissítő thai talpmasszázs

A masszázs időtartama: 2x 25-35 perc
A talp-masszázs gyorsan, mellékhatások nélkül óvja-javítja testi-lelki egészségét, betegségeket előz meg, bajokat gyógyít.

Hogyan működik?
A talpmasszázs a reflexológiai tapasztalatokon alapuló tudomány. A talp masszázsával rendkívül gazdag érzőideg-ellátása révén (a lábon több mint 70.000 idegvégződés található) a központi idegrendszerre, a vérkeringésre és a belső szervekre lehet hatást gyakorolni. Testünkön több területen tükröződik az egész szervezet, például a kézen, a lábon és a fülön.
 
Ha a káros anyagcseretermékek a helytelen táplálkozás, életmód következtében felszaporodnak a szervezetben és nem tudnak természetes úton eltávozni, a szervek károsodnak és a reflexzónában lerakódások képződnek. A szervezetben energiablokádok alakulnak ki, ezáltal romlik a sejtek anyagcseréje, a szervek, szervrendszerek működése.
 
Ezekben a zónákban különböző nagyságú kristályos göböket tapinthatunk ki, amelyek érzékenyek, sőt fájdalmasak is lehetnek. A cél a lerakódások elmasszírozása, a szervezet így megszabadulhat a salakanyagoktól, méreganyagoktól. A reflexzóna masszírozásával a hozzá tartozó szervben javítjuk a vérkeringést, mely minden szerv számára életfontosságú és általa gyorsabb a gyógyulás. A reflexzóna-masszázs erősíti az immunrendszert, illetve a hormontermő mirigyek működését is szabályozza. Ismert a fájdalomcsillapító, lazító, testi-lelki feszültséget oldó hatása is. A lábfej bőrében található érzőideg-végződések ingerlésével ugyanis az idegrendszerre is hathatunk.
 


Arcmasszázs

Kezelés időtartama: 25 perc
Enyhíti az arc-, fej-, nyak- a hát- és a váll- izomfájdalmát, csillapítja a feszültségeredetű fejfájást, növeli az energiaszintet. Oldja a stresszt, idegességet, levertséget és enyhe fokú depressziót. Fokozza a koncentrációt, ezáltal tisztábbak lesznek a gondolatok és növeli a kreativítást. Jó közérzetet biztosít, masszázs alatt és után nyugalomérzet és kiegyensúlyozottság érzékelhető. Erősíti az immunrendszert.

Anatómiai alapjai:

 
Vissza
/\

Bejelentkezés: +3630 428 2055
ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

*