Gyógynövény-olajos masszázs

Bejelentkezés:30/428 2055, Balázs Katalin
Kezelés időtartama: 90 perc

A gyógynövényolajos masszázs  speciális masszázsfogásokra,  illetve a gondosan összeválogatott gyógynövényekre és a növényekből sajtolt olajra alapoz. A kellemesen melegitett olaj hatására,a masszázs egy nagyon kellemes ,ellazult állapotot hoz létre. A meleg hatására kitágulnak a bőr pórusai, a melegen keresztül gyógynövényes pára ,majd később az olaj a bőr mélyebb rétegeibe is be tud hatolni,mindemellett pedig a meleg okozta izzadás következtében méregtelenítik a szervezetet. A gyógynövény molekulák a belélegzett párán keresztül a tüdőbe jutva,szintén képesek felszívódni és ott kifejteni jótékony hatásukat.
A meleg olajban található gyógynövényekből felszabaduló  hatóanyagok , és az olaj rendkívül pozitív hatással van a megfeszült izomzatra,merev  ízületekre,a bőrre, a keringésre,közben  biztosítja  az elmélyíti a   relaxált állapotot,jó közérzetet,és a kiegyensúlyozottságot.

Jótékony hatása: mély relaxáció , oldja a feszültséget ,és a szorongást, enyhíti a migrénes fejfájást, javítja a vér és nyirokrendszert,stimulálja a belső szervek működését,megnyugtatja a fájó izomzatot,enyhíti az egyéb fájdalmakat a testben,oldja az ízületi merevséget,csökkenti a duzzanatokat.

Pozitív hatást fejt ki a légző és idegrendszerre ( hörghurut,asztma, nátha ),a  hő tágítja az ereket ,így növelve  a vér oxigén keringését a szervezetben.

Mit hozzak magammal?
A kezelésre érdemes olyan alsóneműt hozni magunkkal,melyet nem sajnálunk,ha olajos,illetve gyógynövényes lesz. A gyógynövényes masszázs a meleg terápiás eljárások közé tartozik,így ősszel ,télen ,és kora tavasszal kifejezetten ajánlott.
 
Vissza
/\

Bejelentkezés: +3630 428 2055
ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

*