Detoxifying SPA csomag 🌼

Bejelentkezés:20/366 2045, Püsök Julianna
A masszázs időtartama: 145 perc

 
60 perc Nyirokmasszázs választott területen
60 perc Frissítő thai talpmasszázs
25 perc Age Attraction bőrfeszesítő arckezelés
Ajándékozza meg Édesanyját egy kis gondoskodással!


Nyirokmasszázs

A masszázs időtartama: 60 perc
A nyirokkeringés segítségével a méreganyagok előbb az érpályába, majd a vér útján a májhoz illetve a vesékhez kerülnek, ahol egyrészt átalakulnak, másrészt kiválasztódnak.

A nyirokmasszázs tehát aktiválja az immunrendszert és az anyagcsere folyamatokat, kiüríti a szöveti ödémákat - ezáltal csökkentve az érintett szervek fájdalmát-, valamint indirekt módon javítja a vérkeringést sőt, a sejtek táplálék- és oxigénellátását is.
A nyirok egy húslevesszerű, nagy sejt, zsír- és fehérjetartalmú folyadék, melyet a nyirokrendszer szállít. Úgy keletkezik, hogy a verőerek által a szövetekhez szállított 90 %-át szállítja el a visszérrendszer, s emiatt a szövetek között rekedt folyadéktömeget a nyirokrendszernek kell többszörös átkapcsolódáson és szűrésen keresztül újra a vénás rendszerbe szállítani. A működési zavar esetén a nyirok szállítása szenved zavart, melynek hatására a nyirok felszaporodik a szövetek közötti térben. Ez kezdetben ujjbenyomatot tartó duzzanatot okoz. Később, kezeletlen állapotban a nyirok magas fehérje- és zsírtartalma miatt a szabad folyadék felszaporodása mellett kifejezett kötőszövet-képződés alakul ki. A nyirokmasszázs olyan fizioterápiás eljárás, ahol a kötőszövetre gyakorolt nagyon lágy fogástechnikával fokozza a nyirokfolyadék visszaáramlást.

 

Frissítő thai talpmasszázs

A masszázs időtartama: 2x 25-35 perc
A talp-masszázs gyorsan, mellékhatások nélkül óvja-javítja testi-lelki egészségét, betegségeket előz meg, bajokat gyógyít.

Hogyan működik?
A talpmasszázs a reflexológiai tapasztalatokon alapuló tudomány. A talp masszázsával rendkívül gazdag érzőideg-ellátása révén (a lábon több mint 70.000 idegvégződés található) a központi idegrendszerre, a vérkeringésre és a belső szervekre lehet hatást gyakorolni. Testünkön több területen tükröződik az egész szervezet, például a kézen, a lábon és a fülön.
 
Ha a káros anyagcseretermékek a helytelen táplálkozás, életmód következtében felszaporodnak a szervezetben és nem tudnak természetes úton eltávozni, a szervek károsodnak és a reflexzónában lerakódások képződnek. A szervezetben energiablokádok alakulnak ki, ezáltal romlik a sejtek anyagcseréje, a szervek, szervrendszerek működése.
 
Ezekben a zónákban különböző nagyságú kristályos göböket tapinthatunk ki, amelyek érzékenyek, sőt fájdalmasak is lehetnek. A cél a lerakódások elmasszírozása, a szervezet így megszabadulhat a salakanyagoktól, méreganyagoktól. A reflexzóna masszírozásával a hozzá tartozó szervben javítjuk a vérkeringést, mely minden szerv számára életfontosságú és általa gyorsabb a gyógyulás. A reflexzóna-masszázs erősíti az immunrendszert, illetve a hormontermő mirigyek működését is szabályozza. Ismert a fájdalomcsillapító, lazító, testi-lelki feszültséget oldó hatása is. A lábfej bőrében található érzőideg-végződések ingerlésével ugyanis az idegrendszerre is hathatunk.
 


Arcmasszázs

Kezelés időtartama: 25 perc
Enyhíti az arc-, fej-, nyak- a hát- és a váll- izomfájdalmát, csillapítja a feszültségeredetű fejfájást, növeli az energiaszintet. Oldja a stresszt, idegességet, levertséget és enyhe fokú depressziót. Fokozza a koncentrációt, ezáltal tisztábbak lesznek a gondolatok és növeli a kreativítást. Jó közérzetet biztosít, masszázs alatt és után nyugalomérzet és kiegyensúlyozottság érzékelhető. Erősíti az immunrendszert.

Anatómiai alapjai:

 
Vissza
/\

Bejelentkezés: +3630 428 2055
ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

*