Mell- és dekoltázsmasszázs

Bejelentkezés:30/428 2055, Balázs Katalin

Masszázs ideje: 25- 30 perc
 

Szép formás mell – minden nő álma. Csak sajnos ez az a női testrész, amely nagyon szeszélyes. A kor előrehaladtával, vagy szülés (szülések) után, hormonális zavarok után a mell elveszíti szépségét és feszességét, a bőr elveszíti rugalmasságát, és a dekoltázs megereszkedik. Mellkas masszázs megelőzi fent felsorolt tüneteket és tónusba tartja, formásabbá teszi. Sajnos mi Nők elfelejtjük, hogy ez a testrész ugyan úgy igényli a figyelmet. Emeli az Önbizalmunkat, szebbé teszi lelkünket és a testünket.Miért van szükségünk mellkas masszázsra?

Nagyon sok Nő azért veszi igénybe a mellkas masszázst, hogy segítse a tej termelést. De sokan elfelejtik, hogy a masszázs tónusba hozza a bőrt, serkenti a bőr sejtjeinek folyamatos működését és sejtközti állomány anyagcseréjét biztosítja. A rehabilitációs központokba használják, arra hogy visszahozzák és működésbe hozzák a mellkas izmokat és ez által a felkar, váll mozgását segíti. Masszázs segíti a mell érzékenységét és gyors regenerálódását, az által hogy vérbőséget okozunk, és nyirok rendszert stimulálunk.  A mellünk sokkal szebb formát, kap, életre kell. Látványos változás a dekoltázson! A mell közti ráncok enyhülnek!Hogyan végzem a masszázst?

Mielőtt elkezdem a masszázst, a mellkast szabaddá kell tenni a ruhától és kényelmesen elhelyezkedni a masszázságyon. A mellkast bekenem krémmel, ami segíti a masszázs hatékonyságát, a krémek nem csak segítik a tenyér csúszást, hanem megvédi a túlzott bőr nyújtását.


Mellkas masszázs szoptatás alatt
 
Vissza
/\

Bejelentkezés: +3630 428 2055
ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

*