Cellulit masszázs

Bejelentkezés:30/428 2055, Balázs Katalin

A cellulit masszázs természetesen hatékony és kényelmes módon segít eltüntetni a narancsbőrt. Karcsúsít, átformálja a test kontúrját,megemeli a popsit. A bőrt feszesebbé, puhábbá és selymesebbé varázsolja. Természetesen hosszú folyamatot igényel,de megfelelő életvitel mellett meglehetősen jól javítható az állapot.

A cellulit masszázs elősegíti ,hogy a felhalmozódott nyirok, salakanyaggal együtt a nyirokcsomókon keresztül a véráramba kerüljön és kiürüljön,így megszabadítva a zsírsejteket a méreganyagtól. Valamint a masszázs hihetetlen módon meggyorsítja az anyagcsere folyamatokat,a vérkeringést,és a szövetek frissítését a szervezetben. Elősegíti az új kollagén termelését,a mi a szövetek feszesítését fokozza.

A masszázshoz életmód tanácsadást is nyújtunk,és sok folyadék fogyasztása is szükséges. A várt eredmény,csak hosszú és rendszeres masszázzsal érhet el. Kúraszerűen 12-15 alkalommal javasolt . Sok esetben 2 -3  kúra egymás  utáni lefolytatása is szükséges. Első két hétben heti 4 alkalommal kell végezni a masszázst (köztes napokon javasolt a torna, infraszauna)
Második  kúránál már megengedhető a heti 2-3 alkalom,fontos,hogy a két masszázs között 3 napnál több ne teljen el.


Milyen időközönként javasolt?

Majd minimum havi 1 vagy 2,4 szinten tartó masszázs ajánlott a jó eredmény megtartása érdekében.


Mit hozz magaddal?

A kezeléshez játszó póló és vastag zokni szükséges.
 
Vissza
/\

Bejelentkezés: +3630 428 2055
ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

*